Нели Николова помоли Novini.bg за помощ, за да открие изчезналия си

...
Нели Николова помоли Novini.bg за помощ, за да открие изчезналия си
Коментари Харесай

Дъщеря отчаяно търси изчезналия си баща от Мездра

Нели Николова помоли Novini.bg за помощ, с цел да открие изчезналия си татко.Мъжът е от Мездра. Изчезнал е през септември 2016 година и от този момент никой не може да се свърже с него. Той е пуснат и за търсене през системата на Интерпол, само че досега няма резултат.

„ Баща ми Мариус, който е без два крайници и 100% неработоспособен, отпътува без да ме предизвести за чужбина с хора, които не познавам (роми). Пуснат е в Интерпол за търсене и от полицията преди година. Подадох тъжба, само че и до през днешния ден към момента нямам никакъв отговор нито от татко ми, нито от службите. Не съм го чувала даже по телефона откогато отпътува, а няма причина да не желае да комуникира с мен. Допускам, че той не е отпътувал по лично предпочитание. Притеснявам се, да не е принуждаван да проси, поради физическото му положение. Много се тормозя за него “, написа дамата.

„ Моля в случай че някой го е виждал дано да се обади в най- близкото полицейско ръководство или на телефон 112. Може да се свърже с админите на страницата или с мен тук: https://www.facebook.com/nelina.martin3 “, написа още Нели Николова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР